PROCES TOT SUCCES

Bezint eer gij begint. Bij de aanbouw, verbouw of renovatie van woningen of bedrijfspanden komt erg veel kijken. Geen één project is hetzelfde.
BREED Totaalbouw begeleidt u feilloos door dit proces.

Naast de prijs is het vooral belangrijk dat u erop kunt rekenen dat de werkzaamheden feilloos worden uitgevoerd en het object in optimale staat wordt opgeleverd. Logisch dat u alle opties goed wilt overwegen. Aan de hand van ons krachtige 5-stappenplan laat BREED totaalbouw u graag zíjn aanpak zien van eerste contact tot oplevering.

Eerste contact

Het eerste contact komt over het algemeen telefonisch of via de mail tot stand. Tijdens dit contact informeert BREED totaalbouw u direct over de mate waarin het aan uw vraag kan voldoen. Vervolgens wordt bij geschiktheid een afspraak gemaakt op locatie om de klus op te nemen.

Intake & Advies

Uw vraag wordt eerst omgezet in een oplossing. Omdat er vaak verschillende mogelijkheden zijn om hier invulling aan te geven, is het prettig dat u gebruik kunt maken van de praktijkgerichte ervaring, zowel op gebied van prijs als kwaliteit. Hierdoor ben ik in staat de concrete invulling van uw vraag aan te sluiten op uw wensen en uw budget. Wanneer de opdracht is vastgesteld wordt deze omgezet in een passende, vrijblijvende offerte.

Vrijblijvend voorstel

Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatieplan of verbouw. Hier wordt gekeken naar haalbaarheid, de noodzakelijke vergunningen en nog veel meer dingen die in de offerte zijn uitgewerkt. Zo krijgt u een compleet beeld wat er komt kijken bij uw vraag.

Realisatie

Tijd om aan de slag te gaan! We gaan met de benodigde materialen aan de slag, waarbij de planning strak wordt aangehouden. Uit ervaring weet ik dat er zich onvoorziene (bouwkundige of praktische) omstandigheden kunnen voordoen. Dan wordt er altijd meegedacht mee met u voor aanpassingen die ter plaatse nodig mochten zijn.

Oplevering en nazorg

Nadat alle geplande werkzaamheden voor u zijn verricht, wordt alles netjes opgeruimd en volgt, samen met u, de instructie en eindcontrole. U wordt bijgepraat over het project en we lopen alles nog eens grondig na. De oplevering wordt pas afgesloten als u heeft geconstateerd dat de werkzaamheden netjes zijn verricht en aangebrachte installatie feilloos werkt.

Omdat een goede relatie met onze klanten belangrijk is, staan we na oplevering altijd voor u klaar mochten er problemen zijn.

CONTACT

Ik bel u graag terug!

Wanneer u graag even telefonisch contact wilt hebben over de klus die u voor ogen heeft, dan bel ik u graag terug op een moment dat het u uitkomt. U kunt op het formulier uw voorkeur aangeven.