PROCES TOT SUCCES

Bij de aanbouw, verbouw of renovatie van woningen of bedrijfspanden komt erg veel kijken. BREED totaalbouw zorgt voor elke onderdeel in het bouwproces, want geen één project is hetzelfde. Dus bezint eer gij begint.

Maar niet alleen de prijs is van belang, het is vooral belangrijk dat u erop kunt rekenen dat de werkzaamheden feilloos worden uitgevoerd en het object in optimale staat wordt opgeleverd. Logisch dat u alle opties goed wilt overwegen en daarom laat BREED totaalbouw u graag zíjn aanpak zien van eerste contact tot oplevering.

Eerste kennismaking

De eerste kennismaking komt over het algemeen telefonisch of via de mail tot stand. Vervolgens informeert BREED totaalbouw u direct over de mate waarin het aan uw vraag kan voldoen. Bij geschiktheid wordt een afspraak gemaakt op locatie om de klus op te nemen.

Verkennend gesprek & Advies

Door praktijkgerichte ervaring, zowel op gebied van prijs als kwaliteit, ben ik in staat de concrete invulling van uw vraag aan te sluiten op uw wensen en uw budget. Dit is wel zo prettig gezien er verschillende manieren zijn om tot een oplossing te komen. Wanneer de opdracht is vastgesteld wordt deze omgezet in een passende, vrijblijvende offerte.

Vrijblijvend voorstel

Er wordt gekeken naar haalbaarheid, de noodzakelijke vergunningen en nog veel meer dingen die in de offerte zijn uitgewerkt. Ongeacht of het nu om nieuwbouw, renovatieplan of verbouw gaat. Zo krijgt u in ieder geval een compleet beeld van wat er komt kijken bij uw vraag.

Realisatie

Dan is het tijd om aan de slag te gaan! We gaan met de benodigde materialen aan de slag, waarbij de planning getracht wordt strak aan te houden.

Want… wel kunnen er zich altijd onvoorziene (bouwkundige of praktische) omstandigheden voordoen helaas. Dit weet ik uit ervaring en daarom wordt er altijd met u meegedacht voor aanpassingen die ter plaatse nodig mochten zijn.

Oplevering en nazorg

Nadat alle geplande werkzaamheden voor u zijn verricht, volgt samen met u, de instructie en eindcontrole. U wordt bijgepraat over alle zaken omtrent het project en we lopen alles nog eens grondig na. De oplevering wordt pas afgesloten als u heeft geconstateerd dat de werkzaamheden volgens afspraak zijn verricht en de aangebrachte installatie feilloos werkt.

Beste keus

Omdat een goede relatie met de klanten belangrijk is, sta ik na oplevering altijd voor u klaar mochten er problemen zijn. Bij BREED Totaalbouw vindt u vakmensen die efficiënt samenwerken en zich houden aan de planning. Ik werk met passie en ben oprecht betrokken bij uw opdracht. Dit leidt tot kwaliteit en doorlooptijd.

Heldere communicatie en het nakomen van beloftes is waar ik veel waarde aan hecht.

Ik bel u graag terug!

Wanneer u graag even telefonisch contact wilt hebben over de klus die u voor ogen heeft, dan bel ik u graag terug op een moment dat het u uitkomt. U kunt op het formulier uw voorkeur aangeven.