OVER MIJ

Ziet u op tegen een klus of verbouwing? BREED totaalbouw is een jong en dynamisch bouwbedrijf met een schat aan ervaring, wij zetten uw zorgen om in vertrouwen.

10+ JAREN ERVARING

Mijn naam is Edwin Krijnen. Ik ben de jongste uit een gezin van 3 zoons en bouwen zit in ons bloed, zowel via mijn vaderskant als mijn moederskant. Al jong ging ik met mijn vader mee om te helpen in de bouw waar ik kon. Later ben ik dan ook bouwkunde gaan studeren en dat was ook niet vreemd. Maar ik ben wel onderaan de ladder begonnen; eerst LTS, aansluitend de MTS en vervolgens in de avonduren de aannemersopleiding en HTS deeltijd.

Na jaren werkervaring, eerst uitvoerend maar vervolgens vooral leidinggevend, benut ik mijn kennis en kracht nu in BREED totaalbouw. Daarbij zet ik dit ook met passie in, en in goed overleg met de opdrachtgever ga ik voor het realiseren van een optimaal resultaat.

Zowel privé als op de werkvloer kennen mensen mij als een hardwerkend, eerlijk en betrouwbaar persoon zonder kapsones. Neem een kijkje op deze website en zie wat ik voor je kan betekenen.

Door mijn persoonlijk aanpak heeft de opdrachtgever ook direct contact met mij. Ik ben altijd bereikbaar en mijn speerpunten zijn; eerlijkheid en betrouwbaarheid van een bedrijf dat haar afspraken nakomt en zo goed mogelijk uitvoert. En uiteindelijk is er geen betere reclame dan mond-tot-mond reclame.

EDWIN KRIJNEN
EDWIN KRIJNEN
“Een hardwerkend, eerlijk en betrouwbaar persoon zonder kapsones.”

KWALITEIT GEGARANDEERD

Kwaliteit staat bij BREED totaalbouw hoog in het vaandel. Om deze te waarborgen kijken wij altijd vooruit. Nieuwe technieken, ontwerpen en andere inzichten worden naadloos gecombineerd met traditionele bouwtechnieken.

KLANTEN VERTELLEN

We wilden graag een dakkapel en de dakpannen waren aan vervanging toe. Deze mooie klus heeft Breed voor ons uitgevoerd.

We zijn blij dat we voor Breed Totaalbouw hebben gekozen. Alles was snel en goed geregeld. Denkt in oplossingen en er is vakwerk geleverd.

We zijn erg tevreden met het eindresultaat.

Bart en Marian, Valburg
Wij hadden al een tijdlang de wens om ons huis uit te bouwen. Dit heeft ons gebracht bij Edwin en dat is de juiste keuze geweest. Tijdens het hele proces heeft Edwin goed met ons meegedacht, ons voorzien van adviezen en stond altijd voor ons klaar. Dit resulteerde in een prettige samenwerking. We zijn erg blij met het mooie resultaat en genieten nog elke dag van de ruimte in ons huis!
Remco & Alexis, Valburg

Voor onze verbouwing Edwin ingeschakeld en daar al met al prima over te spreken. Het was even zoeken naar wat we van elkaar mogen verwachten en hoe en wanneer daarover te communiceren.

Over de kwaliteit van het diverse werk zijn we tevreden, net als over het tijdig opleveren in relatief korte tijd én de goede nazorg!

Rick & Ineke, Bemmel

De altijd goedlachse Edwin heeft ervoor gezorgd dat ons huis op tijd klaar was voor de verhuizing. Denkt in oplossingen ook wanneer andere leveranciers uitlopen.

Breed Totaalbouw heeft naar volle tevredenheid ons woongeluk vergroot.

Ron & Laura, Vught

Breed Totaalbouw heeft onze badkamer gerenoveerd en wij zijn supertevreden met het resultaat! En dat komt niet alleen doordat er vakmanschap is afgeleverd, maar ook omdat voorafgaand en tijdens de verbouwing duidelijk en transparant door Edwin werd gecommuniceerd.

Edwin houdt zich aan de afspraken die worden gemaakt en overlegt op de juiste momenten wanneer hier mogelijk verandering in komt. In twee weken tijd hadden wij een splinternieuwe strakke badkamer.

Agnes en Juan Pablo, Rotterdam

Vanaf dag 1 dat Edwin op de stoep stond wisten we dat ons huis in goede handen was bij hem. Dat kwam door de goede uitleg en ideeën en vooral de eerlijke adviezen over het behoud van oude en nieuwe materialen.

We zijn zeer tevreden over het eind resultaat. En de goede samenwerking!

McElroy, Slijk Ewijk
Wij hebben onze veranda in Schuytgraaf door Breed Totaalbouw laten aanleggen en zijn tevreden over onze keuze. We zijn heel goed te spreken over het resultaat en het vakkundige inzicht en de werkwijze van Edwin en zijn collega’s. Er werd snel en goed gewerkt en vrijwel altijd adequaat gereageerd op onze vragen en wensen. We hebben er nu extra woonruimte bij gekregen waar we met ons gezin graag vertoeven, waardoor we ook meer van onze tuin kunnen genieten.
Richard en Hanneke, Arnhem
Als jong gezin wilden we graag wat meer ruimte beneden dus hadden we eindelijk besloten om toch te gaan uitbouwen. Een rigoureuze verbouwing met veel wensen waarbij ook het gezinsleven in door ging.

We waren op zoek gegaan naar een goede partner die naar onze wensen luisterde en ook echt met ons kon meedenken. Zodoende zijn we uiteindelijk bij Edwin uitgekomen. Edwin is een enthousiaste aannemer met een praktische eigen kijk, maar werkt samen met zeer vakkundige mensen.

Zelfs in een periode met extreme vorst en Corona konden we zeer flexibel samenwerken waardoor de verbouwing op schema bleef. Alles heeft uiteindelijk geresulteerd in een zeer mooie benedenverdieping met uitbouw, en een badkamer, waar met veel plezier gebruik van wordt gemaakt.

Tim & Charlotte, Elst

AFGERONDE PROJECTEN

Woonkamer voor de verbouwing - 01 - Breed Totaalbouw
Keuken voor de verbouwing - Breed TotaalbouwKeuken na de verbouwing - Breed Totaalbouw

Ik bel u graag terug!

Wanneer u graag even telefonisch contact wilt hebben over de klus die u voor ogen heeft, dan bel ik u graag terug op een moment dat het u uitkomt. U kunt op het formulier uw voorkeur aangeven.